Un punto de encuentro para las alternativas sociales

El temps que resta

Observatori del Deute en la Globalització (ODG)

El documental “el temps que resta” explica com en un context d’emergència el moviment de justícia climàtica fa un pas endavant. Molt marcat per l’energia de les joves, encarnades per les Fridays for Future, i per la determinació de passar a l’acció a través de la desobediència civil de col·lectius com Rebel·lió o Extinció o 2020 Rebelión por el Clima, el documental vol posar en valor tot el treball fet pel moviment en aquest últim any creant xarxa, connectant empaties, aprenent dels ecofeminismes i de les companyes del Sud Global i, en definitiva, eixamplant el marc de la justícia climàtica.

Vols fer un passi al teu territori? Escriu a observatori@odg.cat i t’enviem l’enllaç Youtube.

Web: https://odg.cat/pagines_campanyes/doc…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *